Το Golf Privé παρέχει μοναδικούς χώρους για εκδηλώσεις δίπλα στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο τοπίο! Οι πλήρως ανακαινισμένες αίθουσες του αποτελούν ιδανικό χώρο στέγασης για οποιαδήποτε κοινωνική, επαγγελματική ή εταιρική εκδήλωση, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους αξέχαστες στιγμές.

Manor House

To Manor House αποτελεί τον κεντρικό χώρο του Golf Privé και είναι το σημείο κατατεθέν της τοποθεσίας. Βρίσκεται στην αποικιακού στυλ έπαυλη του κτήματος, αποτελώντας μία από τις καλύτερες επιλογές για μια ονειρική εκδήλωση βγαλμένη από άλλη εποχή.

Η κεντρική ενιαία αίθουσα δεξιώσεων μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 άτομα καθήμενους, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο και τους καταπράσινους κήπους του Golf. Διαθέτει, επίσης, μια σειρά από χώρους που χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια, παρέχοντας τη δυνατότητα διεξαγωγής παράλληλων εκδηλώσεων, αφού μπορεί να χωριστεί σε 3 επιμέρους αίθουσες.

Εξωτερικός χώρος

Περιλαμβάνοντας το μπαλκόνι και τον κήπο, ο εξωτερικός χώρος του Manor House μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 3.000 άτομα καθήμενους, στοιχείο που καθιστά το Golf Privé ιδανική επιλογή για λαμπερά events, κοινωνικές δεξιώσεις, γαμήλια πάρτι και εταιρικές εκδηλώσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

“Colonial” αισθητική

Μέσα στην κατάφυτη έκταση του κτήματος εκδηλώσεων και σε όμορφη τοποθεσία, υπάρχει το Colonial, το νέο all day εστιατόριο υψηλής αισθητικής, παρέχοντας μία φιλόξενη «αποικία» με επίκεντρο την ποιότητα του καφέ, του φαγητού και του ποτού.

Η χρωματική παλέτα της σάλας εστιάζει σε γήινες και ήρεμες αποχρώσεις. Ταυτόχρονα, το ξύλο αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο, όπως και το μάρμαρο. Το εστιατόριο είναι διακοσμημένο με νατουραλιστική αισθητική, όπως μεγάλους πίνακες και ταπετσαρίες εμπνευσμένες από το ζωικό βασίλειο και τη φύση.

Το μενού του εκλεπτυσμένου εστιατορίου επιμελούνται πολυβραβευμένοι chefs, όπως ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Άγγελος Καραμούζης. Με μαεστρία, τα μεσογειακά πιάτα που δημιουργούνται, στηρίζονται σε τοπικά υλικά με «ονομασία προέλευσης».

Οι χώροι εκδηλώσεων και το κτήμα του Golf Privé υπόσχονται μοναδικές αναμνήσεις στις κοινωνικές, επαγγελματικές και εταιρικές σας εκδηλώσεις. Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με υπευθυνότητα και ευαισθησία.

Recommended Posts